Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres

Plataforma Educativa

Reconeixent persones

generant oportunitats

Plataforma Educativa

Plataforma Educativa agrupa diverses organitzacions d’iniciativa social per tal d’optimitzar els avantatges d’innovar i treballar de manera conjunta per millorar la qualitat de vida de les persones amb menys recursos i/o en situació de risc.

Actualitat

Articles recents

Entitats

Organitzacions

  • Fundació Resilis
  • Fundació Astres
  • Fundació Gentis
  • Fundació Infància i Família
  • Fundació Utopia
  • Eina Activa
  • Acciona’t
  • Idària
  • FASI
  • El 7 d'Astres

Fundació Resilis

Educació social vers la infància i adolescència.

La Fundació Resilis desenvolupa projectes i programes per a l’atenció integral de joves i infants en situació de risc social o amb possibilitat de patir-ne.

Fundació Astres

Atenció a persones amb discapacitat intel·lectual

La Fundació Astres desenvolupa projectes, programes i serveis per a l‘atenció integral de persones amb discapacitat intel·lectual per a la millora de la seva autonomia.

I és per això que té per missió garantir un futur digne i una òptima qualitat de vida a les persones amb discapacitat intel·lectual des d’un abordatge integral, individualitzat i integrador.

Fundació Gentis

Formació, Inserció, Mediació i Suport a les Famílies

La Fundació Gentis té com a objectiu fonamental aconseguir la satisfacció dels participants a través d’una bona acollida personal i a través del compliment dels requisits especificats, oferint uns serveis amb un màxim de qualitat. Busca la millora de la qualitat de vida de les persones a través d’incidir en la seva carrera professional – inserció i formació –, en la seva situació emocional i familiar i conduint processos de mediació i atenció psicològica d’aquestes.

Les activitats que organitza i promou Gentis porten a treballar per la inclusió sociolaboral de diferents col·lectius, oferint programes de formació professional, d’inserció sociolaboral, d’orientació professional, de millora de l’ocupabilitat i suport per a l’ocupació, apoderant la seva comunitat de referència.

Fundació Infància i Família

Atenció a la infància i a la família

Fundació Infància i Família neix amb l’objectiu de garantir el dret dels infants a tenir una família i una llar on créixer, sigui la pròpia o aliena, en acolliment o adopció.

L’entitat està acreditada com a ICIF (Institució Col·laboradora d’Integració Familiar) per l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció.

Fundació Utopia

Desenvolupament humà sostenible

La Fundació Utopia va néixer de la col·laboració en projectes de cooperació internacional entre Catalunya i Guatemala i té com a missió la defensa dels drets humans i la potenciació del desenvolupament humà sostenible a través de la creativitat, la cultura i la innovació com a motors de canvi.

Després de 12 anys, la fundació ha ampliat el seu radi d’acció al Marroc i al Senegal, treballant amb la participació de les persones beneficiàries i les comunitats d’origen.

Eina Activa

Integració sociolaboral

Eina Activa Empresa d’Inserció i ofereix al mercat diverses activitats econòmiques de béns i serveis, amb la finalitat de promoure la integració i la formació sociolaboral de persones en risc d’exclusió social.

Eina Activa Empresa d’Inserció és una societat de responsabilitat limitada, unipersonal i constituïda sense afany de lucre.

Acciona't

Participació i voluntariat

Acciona’t és una entitat que fomenta la participació i el voluntariat per a la millora de la societat i les persones. Actualment, compta amb més de 100 persones voluntàries i té més de 5 projectes actius.

Idària – Cooperativa d’Inserció Laboral

Treball associat i inserció laboral

Idària és una cooperativa de treball associat i d’inserció laboral sense ànim de lucre per tal d’intervenir en la situació socioeconòmica local.

Contempla des dels seus estatuts la voluntat inicial de ser empresa d’inserció oferint una àmplia i variada carta de serveis amb l’objectiu d’animar la contractació de les persones aturades inscrites en les Borses de Treball municipals de la zona i en els Serveis Socials dels municipis de l’entorn.

Fundació Acció Social Infància (FASI)

Atenció a la infància i a la família

La Fundació Acció Social Infància és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d’impulsar, per mitjà de la intervenció familiar, projectes innovadors en l’atenció a la infància en risc de Catalunya.

Fundació EL7

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent efficitur id massa dignissim porttitor. Pellentesque commodo tortor s odales mollis ultricies. Quisque varius aliquet mauris, a vestibulum lacus finibus vitae. Pellentesque faucibus faucibus velit, eu porttitor turpis cursus quis. Sed ac accumsan velit, id feugiat velit. Duis lacus felis, commodo ut magna ac, imperdiet accumsan nibh. Etiam sit amet ipsum non lectus aliquam interdum ac et felis. Sed in diam nec augue tristique interdum quis in lorem.