Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Acció Social Integral - Associació Acciona't - Cooperativa Idària - Eina Activa EI - El 7 d'Astres - Fundació Astres - Fundació FASI - Fundació Gentis - Fundació Infància i Família - Fundació Josep Guarro Tapis i Agustí Isún Sampietro - Fundació Resilis - Fundació Utopia - Bicicletes sense Fronteres - Fundación Utopía - Novetats - Plataforma Educativa

Signem un conveni amb la Fundació Mona per a la recollida de telèfons mòbils

Plataforma Educativa i la Fundació Mona hem iniciat un conveni de col·laboració. Aquesta entitat ubicada a Riudellots de la Selva, porta des del 2000 treballant per al rescat i rehabilitació de primats. Així mateix realitza una important tasca educativa, de recerca i investigació sobre la primatologia, el benestar animal i la sostenibilitat ambiental.

Des de la Fundació Mona també realitzen sensibilització sobre els Objectius de Desenvolupament de l’Agenda 2030. Sobretot amb els ODS4, ODS12, ODS13 i ODS15. Podeu veure el material de treball aquí.

Fruit d’aquesta tasca ambiental, fa un temps que han engegat un projecte de recollida de mòbils per al seu reciclatge, acció que serveix no només per a sensibilitzar si no també per a sufragar part de les necessitats i manteniment de les seves instal·lacions.

Des del Departament TIC i amb el suport del Departament de Qualitat, SSL i RSC, hem signat un conveni de col·laboració per a què tots els nostres telèfons mòbils inactius que ja no fem servir els puguem reciclar aportant un valor afegit.

Si voleu portar els vostres dispositius ho podeu fer a la recepció de les nostres oficines de Garrotxa. Si són mòbils d’empresa cal que aviseu i ho gestioneu amb Departament TIC per a la comptabilització i baixa a nivell intern, si per contra són mòbils personals només heu de recordar que els carregadors no es recullen.

I per últim us informem de l’arribada d’un nou integrant a la Fundació Mona, l’Hugo. Si voleu conèixer la seva història podeu veure-la aquí.

I vosaltres ja heu visitat la Fundació? Sabíeu que ofereixen accions online? Si teniu interès poseu-vos en contacte amb rsc@plataformaeducativa.org

Les Entitats del Grup Plataforma Educativa compromeses amb la Sostenibilitat Ambiental i Social.

Descarrega’t aquí  la cartelleria i penja-la al teu servei.