Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Plataforma Educativa - Premis d'Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras

Convocatòria oberta per l’11a edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras

Ha arribat el moment! I és que avui s’obre la convocatòria d’una nova edició (l’onzena!!!) dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras. Uns premis que neixen i creixen amb la voluntat de reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i  projectes que des de l’Acció Social, contribueixen a la millora de la qualitat de vida de les persones que viuen i treballen a Catalunya.

Un any més, els premis s’articulen en 3 categories:

  1. Innovació Social, una categoria oberta a tothom i que està adreçada a totes aquelles persones i entitats que hagin ideat una acció de desenvolupament social a través d’un canvi original/nou en la prestació d’un servei o en la producció d’un bé que aconsegueix millorar una o més situacions de pobresa, marginalitat, discriminació, exclusió o risc social i que té potencial de ser replicable o reproduïble.
  2. Emprenedoria Social, que reconeix accions i/o iniciatives, d’organitzacions socials o persones, que des de l’acció social s’hagin desenvolupat i  mantingut en el temps per millorar la vida de les persones i la societat. Les candidatures a aquesta categoria es presentaran a través d’un procés participatiu per part dels i les professionals de les organitzacions de Plataforma Educativa.
  3.  Corresponsabilitat Social, un guardó que reconeix la trajectòria de ciutadanes i ciutadans que han destacat per la seva dedicació a les persones i a contribuir a la millora de la qualitat de vida dels col·lectius més necessitats, a Catalunya.

 

La convocatòria per presentar la proposta, restarà oberta fins al proper 31 de març a les 23.59h. Una vegada recollides les propostes, es traslladaran al jurat qui seleccionarà aquella candidatura que serà guardonada. Les propostes guanyadores es faran públiques a l’acte d’entrega de premis que se celebrarà el divendres 21 d’abril i del que us anirem informant a mesura que s’acosti la data.