Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
El 7 d'Astres - Novetats

El 7 d’Astres, guardonada amb el Premi de Sostenibilitat Social Business with Social Value

La Fundació El 7 d’Astres ha guanyat el premi de Sostenibilitat Social de BUSINESS WITH SOCIAL VALUE per a Centres Especials de Treball gràcies a la bona pràctica transformadora de l’App “Cuidem Amposta”.

El guardó es va rebre durant l’acte que es va portar a terme a l’Hotel Alimara de la mà de BWSV, Dincat, FECETC, FEICAT i la Fundació Once. Els premis tenen com objectiu reconèixer les entitats que es reinventen i innoven; reconèixer l’esforç i la dedicació humana i professional als equips de les entitats i; donar a conèixer experiències inspiradores.

La App “Cuidem Amposta” és una de les moltes innovacions i millores que El 7 d’Astres porta a terme per millorar l’actuació al territori amb i per a les persones que l’entitat atén. Aquesta acció es va iniciar el 2020 i es va aplicar al 2021 amb el suport del Departament TIC i el Departament de Digitalització de Plataforma Educativa conjuntament amb Fundació Gentis i M4Social.

Aquesta eina suposa una millora de l’eficiència dels equips tant des de la clientela, les persones treballadores i la direcció del servei ja que facilita una optimització dels processos de gestió i organització i deixar posar el valor allà on toca; la millora de la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat; treballar competències TIC amb les persones treballadores del CET com a estratègia de promoció de la seva autonomia i vida independent i; apropar el món tecnològic al món socioeducatiu des d’una mirada inclusiva: deixant que totes les veus influeixin en el comú desenvolupament de l’app i pel bé comú.

A banda hem contribuït amb els ODS de l’Agenda 2030 següents:

  • ODS4 – Educació de qualitat. Hem format a totes les persones involucrades.
  • ODS7 – Energia assequible i no contaminant. Hem evitat desplaçaments innecessaris amb la gestió en remot.
  • ODS8 – Treball decent i creixement econòmic. Hem contribuint a reforçar els aprenentatges i la manera de treball d’una manera més eficient a les nostres persones treballadores.
  • ODS9 – Indústria, innovació i infraestructures. Hem contribuït a la innovació de processos.
  • ODS10 – Reducció de les desigualtats. Hem millorat les competències laborals de persones amb discapacitat i exclusió social.
  • ODS11 – Ciutats i Comunitats Sostenibles. Hem contribuït al territori d’Amposta amb la gestió d’aquesta eina de treball.
  • ODS17 – Aliances per a aconseguir els objectius. Hem col·laborat conjuntament amb d’altres entitats, empreses i administracions.