Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Novetats

El Consell de Cohesió i Serveis Socials de Girona, del qual formen part les fundacions Astres, Resilis i Gentis, us convida a les Jornades Vides a la Ciutat

El Consell de Cohesió i Serveis Socials de Girona organitza els dies 28, 29 i 20 de novembre les Jornades Vides a la Ciutat. Aquestes volen ser un espai de reflexió i debat amb diferents agents sobre la ciutat actual i els nous reptes de la vida col·lectiva i urbana, sobre el Dret a la Ciutat, per posar mirada als propers anys. Les fundacions Astres, Resilis i Gentis formen part del Consell.

Les jornades s’iniciaran el dilluns 28 a la tarda amb un Diàleg inaugural, que comptarà amb la presència de la filòsofa Begoña Román i l’antropòleg Manuel Delgado, sobre el Dret a la ciutat i les ciutats habitables.

El dimarts 29, es dedicarà a L’Anàlisi, amb 3 eixos de treball i 8 ponències convidades.

  1. Accés, drets i desigualtats a la ciutat: les persones
  2. Espai públic: el lloc on ens trobem
  3. Democràcia i ciutat: la governança dels afers comuns

 

El dimecres 30 es destinarà a La Proposta, a partir del treball “Polítiques i indicadors pel Dret a la Ciutat” desenvolupat per l’Observatori DESC. Acabaran amb una intervenció musical de Paula Grande.

Per consultar el programa i fer les inscripcions visiteu el web: https://web.girona.cat/ccss/jornades/2022/videsalaciutat

Les Inscripcions es poden fer fins el 20 de novembre.