Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Fundació Gentis

Els i les joves del projecte Chimes es troben a Lisboa

Aquest mes de novembre s’ha celebrat l’activitat formativa internacional del Projecte CHIMES, un projecte que utilitza l’aprenentatge informal i les arts creatives per guiar les persones joves de l’exclusió social cap a la inclusió social, contribuint al desenvolupament d’activitats i utilitzant com a eina de treball les arts escèniques i creatives per a involucrar els i les joves del col·lectiu vulnerable en l’educació, la formació i el treball.

En aquesta ocasió les persones joves participants del programa CHIMES d’Espanya, Portugal, Hungria, Italia, Romania i UK s’han reunit a Lisboa – Portugal, per compartir amb la resta de companys i companyes de diferents nacionalitats les seves experiències formatives en l’àmbit de la creativitat.

Des de la Fundació Gentis, el formador d’arts del Centre de Noves Oportunitats Jaume Vidal i dues alumnes del centre hi han participat. Aquesta trobada ha servit per compartir experiències i per apropar altres models que s’estan implantant en altres països i que poden ser interessants per als/les nostres joves.