Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Novetats

Forma part del canvi: “Let’s Clean Up Europe”

Els propers dies 6 i 8 de maig de 2022 se celebra la campanya “Let’s Clean Up Europe”, una iniciativa comuna a tot Europa destinada a conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus que s’aboquen il·legalment als boscos, platges, marges dels rius, etc.

Des del Departament de Qualitat, SSL i RSC us animem a participar activament en aquesta iniciativa i participar en una acció de neteja en un espai natural proper per a la recollida selectiva de deixalles i per a la seva identificació i geolocalització territorial. Accions com aquestes contribueixen positivament al territori amb els següents ODS: ODS13. Acció pel Clima, ODS14. Vida Submarina i ODS15. Vida dels Ecosistemes Terrestres.

Es tracta d’una activitat oberta a totes i a tots, de manera que si teniu ganes de formar-hi part, ja sigui com a servei o a títol individual, poseu-vos en contacte amb nosaltres a rsc@plataformaeducativa.org.

La data límit per inscriure’s és el proper 1 d’abril de 2022. Formeu part del canvi! Us hi esperem!

Articles relacionats