Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Fundació Fasi

Fundació Acció Social Infància (FASI) inicia dos nous serveis i fa sis noves incorporacions a l’equip

La Fundació Acció Social Infància (FASI) ha iniciat durant el mes d’octubre dos nous serveis que han permès la incorporació de sis noves persones al seu equip. 

El primer és l’Espai Familiar de Criança a l’ateneu La Bòbila. Es tracta d’un servei de nova creació, que impulsa l’Ajuntament de Barcelona, que promou el benestar familiar, el vincle afectiu, el joc dels infants, la xarxa de suport entre famílies i l’acompanyament professional de la criança. La Lidia Aymerich i la Judit Anglada s’han incorporat per gestionar aquest nou servei.

El segon és el servei de Canguratge de Salt, que té per objectiu la conciliació familiar. El servei  s’emmarca  dins el programa “Temps  de  Cures” del Departament d’igualtat i feminismes de la  Generalitat de Catalunya, i té com a objectiu general avançar en la  coresponsabilitat pública vers les  cures. Els objectius específics són consolidar el dret a les cures de les nenes i els nens i alliberar temps per a les famílies, especialment per a les dones a qui, majoritàriament, se’ls ha atribuït el treball de les cures. El servei es divideix en dos: el servei de canguratge per a la conciliació familiar Espai Infantil Minuts Menuts; i el servei de canguratge per a la conciliació familiar Espai Infantil Itinerant.

Per aquest servei s’han incorporat quatre persones: l’Anna Lloveras, i a l’Adriana Espígol, per una banda, i l’Alba Linero i la Núria Relats, per l’altra.

Articles relacionats