Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Novetats

Fundació Astres ja forma part del directori d’entitats que treballen per pal·liar la soledat a Barcelona

La Fundació Astres ha entrat a formar part, aquest mes d’abril, del Mapa d’Actius de Barcelona, i en concret del Directori d’entitats que treballen per pal·liar la soledat a Barcelona, gestionat per l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona.

El Mapa d’Actius de Barcelona és una eina col·laborativa que permet a les entitats i organitzacions donar a conèixer les activitats i recursos que duen a terme. El Mapa d’Actius de Barcelona s’adreça tant a la ciutadania, per tal de facilitar el coneixement i l’accés a activitats relacionades amb la salut, la cura, el benestar i les activitats adreçades a pal·liar la soledat no desitjada; com a professionals dels àmbits sanitari, social i comunitari, per tal que puguin orientar a les persones que atenen vers aquest tipus d’activitats i serveis.

En aquest sentit, aquesta acció permetrà millorar la visibilitat dels diferents projectes, programes i serveis de la Fundació per a l’atenció integral de persones amb discapacitat intel·lectual per a la millora de la seva autonomia. Aquests són, per exemple, el servei d’acolliment residencial, els serveis d’habitatges per a la inclusió o el Suport i Acompanyament a la Vida Independent (SAVI).

Articles relacionats