Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Fundació Gentis - Novetats

Fundació Gentis participa en la Tercera trobada Transnacional del projecte SPORT ME

El projecte SPORT ME, que compta amb la participació de la Fundació Gentis, va celebrar la seva Tercera Trobada Transnacional a la ciutat de Bristol, Regne Unit. El projecte busca establir un vincle entre persones joves en risc d’exclusió i el món de l’esport perquè a través de la mentoria social els i les joves puguin desenvolupar habilitats socials i emocionals per facilitar les seves oportunitats d’inclusió social i inserció.

Durant els dies 10 i 11 de maig les entitats membres del projecte (Portugal, Catalunya i Regne Unit) es van reunir a les instal·lacions de la Fundació Robins i de la Fundació Boomsatsuma. La trobada va servir per revisar la guia de treball sobre la mentoria social, planificar l’execució de vídeos que les entitats hauran de promocionar sobre la mentoria social al món de l’esport i revisar la feina feta amb els pilots des que van començar el mes de gener 2022.

A més de les reunions tècniques de treball, els i les participants van tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment de la Fundació Robins, l’Estadi de Futbol Ashton Gate Stadium, el Teatre de la Fàbrica de Tabac i passejar pel port de Bristol.

Articles relacionats