Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Comissió Igualtat - Fundació Resilis - Grup Motor de Participació - Igualtat - Novetats - Plataforma Educativa

Fundació Resilis dóna continuïtat al projecte Igu@lments

Fundació Resilis ha desenvolupat durant el 2019 i 2020 el projecte Igu@lMents en el marc de la subvenció rebuda per part del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Ministeri i Presidència de Relacions amb les Corts i Igualtat a través del Pacte d’Estat contra la violència de gènere i estem treballant per a donar-li continuïtat sobretot per ampliar la nostra Maleta Pedagògica tenint en compte altres perfils i ampliant temàtiques que també poden ser d’interès per altres entitats de Plataforma Educativa.

igualments

Aquest projecte es va iniciar a finals de l’any passat conjuntament amb el Grup Motor de Participació i la Comissió d’Igualtat reforçant les actuacions de participació i cultura en la governança per a les persones ateses i treballadores de l’entitat.
Durant els mesos de novembre a març es van desenvolupar les proves amb l’eina de participació XARXA AGORA amb el suport del Departament de Digitalització.

Durant els mesos de Març a Juliol els diferents centres i serveis de Fundació Resilis van treballar en major i menor grau l’aportació participada d’activitats i materials per a treballar els drets, la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, la perspectiva de gènere i contra la violència de qualsevol tipus. Aquests materials estaven dividits per tipus d’àmbit (Literari, Audiovisual, Musical i altres) i ens ha ajudat a crear una maleta pedagògica participativa pròpia que estem analitzant amb més de 58 activitats i materials.

Volem tornar a felicitar la gran tasca desenvolupada per les persones professionals i persones ateses que tot i la situació viscuda han pogut trobar els espais per a treballar aquests aspectes que són vitals per a l’adquisició de valors i aprenentatges per a infants i joves. Destaquem aquesta felicitació a: Crae les Àligues, Crae Ball de Cavallets, Crae Les Llúdrigues, Crae Les Deveses, Crei La Ginesta i l’equip de Oikia.

Per altra banda, vam realitzar uns qüestionaris de satisfacció per a persones ateses i persones professionals i aquestes han sigut les conclusions:

  • El 85% de les persones ateses ha fet una valoració positiva de tot el projecte en general
  • El 97% de les persones ateses han comentat que els ha agradat el sistema de treball
  • El 79% de les persones ateses s’han sentit que participaven activament del procés.
  • El 82% de les persones ateses han comentat que han après les temàtiques concretes.
  • El 79% de les persones ateses han comentat que els agradaria seguir altres temàtiques amb aquest sistema de treball.

 

  • El 95% de les persones professionals ha fet una valoració positiva de tot el projecte en general.
  • El 80% de les persones professionals han comentat que els ha agradat el sistema de treball.
  • El 100% de les persones professionals s’han sentit que participaven activament del procés i també les persones ateses.
  • El 100% de les persones professionals han comentat que les persones ateses han après les temàtiques concretes.
  • El 100% de les persones professionals han comentat que els agradaria seguir altres temàtiques amb aquest sistema de treball.