Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Plataforma Educativa - Premis d'Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras

Víctimas con Voz, Cooperativa Terram i l’Escola d’Educadors i Educadores especialitzats de Girona guanyadors de la 11a edició dels Premis d’Acció Social

Plataforma Educativa ha celebrat aquest matí, 21 d’abril, l’acte d’entrega de Premis de l’11a edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras.

L’acte s’ha celebrat en un format híbrid: de forma presencial a l’auditori Manel Xifra Boada, del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona i per streaming, a través de la pàgina web dels premis.

Enguany, de les més de 30 propostes presentades, el jurat ha decidit que les candidatures guanyadores són:

· Innovació Social; Projecte Víctimas con Voz: té com a objectiu la creació d’un espai per ajudar a víctimes de maltractaments, d’assetjament i de violència virtual, a través de proporcionar consells i eines que ajudin a afrontar de la millor manera possible les situacions exposades.

· Emprenedoria Social; Cooperativa Terram: busquen impulsar l’ocupació social i laboral, a través de l’agricultura i l’elaboració de productes per combatre el despoblament, a la zona de la Sénia i les Terres de l’Ebre.

· Corresponsabilitat Ciutadana: per la Teresa Castanys, en representació de l’equip impulsor de l’Escola d’Educadores i Educadors Especialitzades de Girona.

Des de Plataforma Educativa volem agrair a totes les persones i entitats que han participat i ens han acompanyat en aquesta nova edició dels premis, per contribuir un any més a l’acció social i a fer millor la vida de les persones.

Ens veiem l’any que ve!