Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Novetats

La cinquena edició del projecte Sapere Aude arriba a bon port!

Durant aquest mes de juny hem tancat la 5 edició del Sapere Aude a Girona i Terres de l’Ebre i ho hem fet amb una trobada informal i festiva a cada territori.

L’espai de trobada conjunt de les parelles de mentoria que han participat en el projecte és un moment emocionant i bonic, ple de bones vibracions. A Girona es va celebrar el 17 de juny a Can Moragues i a Terres de l’Ebre ho van fer el dimecres 22 de juny a la Ribera.

Totes i tots els participants estaven convidats, però no és fàcil que puguin assistir totes les parelles perquè les agendes de totes i tots van molt plenes. Les que finalment van venir van gaudir d’una tarda diferent, amb jocs, un piscolabis i sobretot van gaudir de la companyia mútua i van poder compartir l’experiència del projecte de mentoria. A Girona també vam comptar amb alguna parella de mentoria que ja està fora del programa, però que encara manté la relació i ens fa veure que la mentoria social ajuda a construir relacions sòlides i duradores.

Un cop més vam confirmar que les trobades de final de curs ens renoven el compromís amb el projecte i ens carreguen piles per preparar l’edició següent… i ja anem per la 6a edició!

Gràcies a totes i tots els que ho feu possible!

Articles relacionats