Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Fundació Astres - Novetats

La Fundació Astres participa en el llibre “Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual”

Representants de la Fundació Astres van participar, el passat mes de maig, en la 1a Jornada de Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual. Una trobada de la qual ara, Granés Fundació, Dincat i la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, amb la col·laboració de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), han creat la publicació “Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual”.

El llibre neix amb la voluntat d’eradicar el desconeixement que, encara avui dia, hi ha entorn els trastorns de salut mental en persones amb discapacitat intel·lectual, un fet que porta a infradiagnòstics i tractaments poc adequats.

Continguts de la publicació
La publicació recull les ponències, reflexions i aportacions en la matèria, així com els enllaços en format vídeo dels i les ponents que van intervenir a la jornada.

El llibret inclou les ponències “La salut mental en les persones amb Trastorn del Desenvolupament Intel·lectual (TDI): un procés d’atenció integral”, “Model català d’atenció a les persones amb TDI i trastorn mental i/o de conducta”, “Salut en persones amb discapacitat intel·lectual, POMONA-ESP”; “Fenotips cognitius conductuals en persones amb DI”; “Catatonia i discapacitat intel·lectual”; “La malaltia mental en el TDI: trastorns psicòtics i trastorns afectius”; i “La malaltia mental en el Trastorn del Desenvolupament Intel·lectual: conductes repetitives”.

Articles relacionats