Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Fundació Gentis - Novetats

L’Escola de Lleure Gentis ha format un total de 320 persones des de l’inici de la seva activitat

Un total de 320 persones s’han format en monogràfics i accions formatives de lleure a l’Escola de Lleure Gentis des de que aquesta entitat va ser autoritzada a l’any 2018.

L’Escola de Lleure Gentis ha adaptat el seu Projecte Educatiu a la realitat dels territoris on ha desenvolupat aquestes accions formatives i dels col·lectius als que ha format, facilitant l’accés a aquestes formacions a persones en risc d’exclusió social o risc de patir-ne, a les que ha acompanyat en la millora de la seva ocupabilitat. 

Algunes d’aquestes formacions han comptat amb el finançament dels Consells Comarcals del Baix Ebre, Ribera d’Ebre i Terra Alta i del Servei d’ocupació de Catalunya a través de la Formació Ocupacional en Àrees Prioritàries (FOAP) i ha donat oportunitats laborals a professionals dels territoris.

 Cal destacar també que en el cas del FOAP, l’alumnat ha assolit una doble titulació: el carnet expedit per la Direcció General de Joventut i el Certificat de Professionalitat atorgat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i que proporcionarà a les persones formades la possibilitat d’ocupar-se a tota Europa. 

El total de formacions desenvolupades de 2018-juny 2022 han estat 21, repartides de la manera següent:

  1. Accions monogràfiques de Premonitoratge de Lleure: 3
  2. Accions formatives de Monitoratge de Lleure: 14
  3. Accions formatives de Direcció de Lleure: 4