Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Novetats - Plataforma Educativa - Publicacions

Mentoria Social: una eina per treballar la cohesió i la transformació social

“Mentoria Social: una eina per treballar la cohesió i la transformació social”

Heu pensat mai quines han estat les persones que han marcat la vostra vida? Segurament, a moltes persones, ens en vindria de seguida alguna al cap, i ens retornarien bons records, oi?

(…) Amb aquesta publicació es fa un salt qualitatiu: recollint publicacions d’especialistes d’arreu del món, presentant aspectes clau per a les relacions de mentoria i presentant nous projectes i accions de mentoria. Us animo a llegir aquest llibre. Ja anuncio que, segurament, generarà debat i amb algunes definicions no hi estarem d’acord. Això és bo perquè ens permetrà parlar-ne i sobretot consensuar per avançar.
Desitjo que aquest sigui el primer llibre, però no pas l’últim, sobre mentoria social al nostre país. Neix en una situació d’excepcionalitat sanitària i social en la què, paradoxalment, allò que sempre destaquem de les relacions de mentoria, la importància de tenir algú al teu costat, ha pres més rellevància que mai. Tenir algú amb qui compartir la incertesa i la por també és important. Cuidem-nos. Cuideu-vos.

Rita Grané
Directora Punt de Referència
exPresidenta Coordinadora Mentoria Social

Llegendes de Mas Ritort

AUTORS Plataforma Educativa amb la col·laboració de Daniel Fierro

EDICIÓ abril de 2020

DISSENY DE LA COL·LECCIÓ Plataforma Educativa

IMPRESSIÓ Publicació Online

DIPÒSIT LEGAL DL GI 1063-2021