Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Novetats

PEnsem abril 2022: El nou Servei de Prevenció Mancomunat de Plataforma Educativa, per Imma González

Imma González Cervantes, responsable de l’Àrea de Seguretat i Salut Laboral, presenta amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball, el nou Servei de Prevenció Mancomunat de Plataforma Educativa i a les persones que ho composen.

EL NOU SERVEI DE PREVENCIÓ MANCOMUNAT DE PLATAFORMA EDUCATIVA

El 28 d’abril és el Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball, i cada any es commemora aquesta Diada amb objectius molt clars. Aquest any l’Organització Internacional del Treball (OIT) posa la mirada en «Actuar conjuntament per construir una cultura de seguretat i salut positiva»

Aquest any i sota aquest propòsit plantejat per l’OIT, i compartit per nosaltres, neix amb el suport de les persones treballadores, la representació social i els Patronats, el Servei de Prevenció Mancomunat del Grup d’Entitats de Plataforma Educativa.

L’eix principal de l’Àrea de Seguretat i Salut Laboral és la persona. Tots els esforços estan centrats en el seu benestar físic, mental i social, i amb la finalitat de canviar, amb la implicació de tothom, condicions de treball que ens poden fer emmalaltir a la feina.

Les persones treballadores que integrem aquest projecte per aconseguir canviar condicions de treball i de vida a treballadors i treballadores dels diferents serveis i projectes que gestionem des de les diferents entitats, són persones especialistes en seguretat i salut laboral amb experiència. Som un equip de quatre persones, tres persones tècniques superiors en Seguretat i Salut Laboral i un suport administratiu, que estem treballant per poder millorar les condicions de treball i així ens ajudin a fer front amb garanties la tasca encomanada, que és tenir cura de persones. És per això que el nostre objectiu és tenir cura dels i les que tenen cura.

És en el marc de la Diada del 28 d’abril que volem presentar-vos el Servei de Prevenció Mancomunat i a les persones que ho componem i posar-nos a la vostra disposició i acompanyar-vos per «Actuar de manera conjunta per construir una cultura de seguretat i salut positiva»