Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Activitats - Novetats

Projecte solidari “Entaulats” de Palafrugell

L’equip educatiu del pis Tallamar (Fundació Resilis) ens fa arribar aquest contingut per explicar-nos la seva experiència amb el projecte “Entaulats” que ja ha esdevingut tot un esdeveniment a Palafrugell


El dia 23 de març del 2019 la Directora i tres educadores del Pis Tallamar de Palafrugell han tingut l’ocasió de poder gaudir de la cinquena edició de L’Entaulats juntament amb més de 200 persones d’unes 70 entitats de la població.

Entaulats es duu a terme des de fa cinc anys destinat a reconèixer la feina del voluntariat de les entitats del municipi que treballen en projectes destinats a persones vulnerables.

Aquesta cinquena edició, des de la iniciativa conjunta de l’Ajuntament i el restaurant Casamar han volgut homenatjar les entitats i associacions  convidant els representants amb la finalitat de fomentar la relació entre el teixit associatiu en una jornada lúdica i gastronòmica.

La jornada es va iniciar amb dinàmiques de grup per promoure la interacció entre els diferents participants per, posteriorment, compartir un gran àpat dirigit pel xef Quin Caselles. Finalment, hi va haver acompanyament musical.

Per a l’equip educatiu del Pis Tallamar ha estat una gran oportunitat per presentar el servei a la resta d’entitats i associacions del municipi de Palafrugell.  I ha suposat una experiència molt enriquidora que esperem poder repetir!

Agraïm a l’Ajuntament de Palafrugell per fer realitat aquest tipus d’iniciativa tant productiva i per a afavorir la nostra adaptació en el territori.

 

Equip Educatiu del Pis Tallamar

Articles relacionats