Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Fundació Astres - Plataforma Educativa

Resultats de Let’s Clean Up Europe

Des del projecte AmbientalMents, avui, 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, ens complau compartir els resultats de les jornades de Let’s Clean Up Europe, en les quals les nostres companyes de la Fundació Astres van participar activament.

En aquestes jornades, hi van participar un total de 41 persones ateses i 12 professionals. Concretament, 10 persones ateses i 6 professionals eren del SAVI de Girona, 23 persones ateses i 4 professionals del CO Santa Coloma i Llar Residència, i 8 persones ateses i 2 professionals del CO Girona.

Durant l’activitat, es van recollir un total de 94 quilos de brossa, desglossats de la següent manera: 19 quilos de plàstic, 44 quilos de cartó i paper, i 3 quilos de vidre. A més, es van recollir 28 quilos d’altres tipus de brossa, incloent burilles, tèxtils, i altres materials.

Volem expressar el nostre agraïment sincer a totes les persones participants per la gran feina que van fer. Aquesta acció no només contribueix a mantenir els nostres espais nets, sinó que també se suma als esforços globals per un medi ambient més net i saludable, tal com promou el Dia Mundial del Medi Ambient.