Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres

Responsabilitat Social Corporativa

Mesures socials pel medi ambient, capital humà i entorn.

Som una entitat compromesa amb les persones i el medi ambient, i és per això que, fem de la responsabilitat social corporativa un dels eixos de la nostra acció i així contribuir de forma activa i voluntària a la millora social, econòmica i del medi ambient.

Tots els nostres serveis, projectes i accions incorporen la dimensió de la responsabilitat social en el seu desenvolupament i millorar la nostra atenció i gestió, posant al centre les persones, els espais i la societat en general.

Per això, ens alineem amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 en totes les nostres accions i més concretament amb la creació del Projecte Ments.

La RSC es basa en 5 principis bàsics:

Compliment de la legislació

Global i transversal

Ètica i coherència

Gestió d'impacte

Satisftacció d'expectatives i necessitats

Ments: projectes i iniciatives d'RSC

El Ments és un Projecte que parteix de la necessitat d’alinear-nos amb els 17 ODS de l’Agenda 2030 per a les persones ateses i persones treballadores amb l’objectiu de visualitzar tot allò que fem en el nostres serveis i per incentivar actuacions sobre les diferents temàtiques i àmbits que inclou el projecte: IgualMents, AmbientalMents, ResponsableMents, OrgullosaMents Diverses i CulturalMents.

El projecte Ments promou la participació de les persones ateses i treballadores  i la comunicació interna i externa.

IgualMents

Es centra en les temàtiques d’igualtat, perspectiva de gènere, contra les violències de qualsevol tipus, sobre els Drets Humans, Drets de les persones amb Discapacitat i Drets de la Infància i Adolescència. Engloba els ODS : ODS1, ODS3, ODS4, ODS5, ODS8, ODS10, ODS16 i ODS17.
Podeu veure el vídeo aquí.

Igualments1080

AmbientalMents

Es centra en les temàtiques del nostre Segell 9R, Sostenibilitat, Compra i consum sostenibles i Medi Ambient. Engloba els ODS: ODS1, ODS2, ODS3, ODS4, ODS5, ODS6, ODS7, ODS8, ODS9, ODS11, ODS12, ODS13, ODS14, ODS15 I ODS17.
Podeu veure el vídeo aquí.

ambientalments1080

ResponsableMents

Es centra en les temàtiques de RSC, bones pràctiques al respecte de la RSC, Participació, Proveïdoria, Premis Maria i mercè, difusió de convocatòries i activitats en matèria de medi ambient, RSC, Drets, per a les persones treballadores i ateses.  Engloba els ODS: ODS1, ODS9, ODS10, ODS11, ODS16 i ODS17.
Podeu veure el vídeo sobre participació aquí.

ResponsableMents1080

OrgullosaMents

Es centra en les temàtiques de Diversitat, Interseccionalitat i Drets Humans per sensibilitzar i donar veu a les persones ateses i persones treballadores. Engloba els ODS: ODS1, ODS5, ODS10, ODS16 i ODS17.

OrgullosaMents1080

CulturalMents

Es centra en les temàtiques de Cultura i Art per apropar-les a les persones treballadores i ateses. No només per a accedir a tot tipus d’activitats sinó per motivar la creació de projectes culturals i artístics donant veu a les seves realitats i vivències. Engloba els ODS: ODS1, ODS3, ODS4, ODS10, ODS16 I ODS17.

LogoCulturalMEnts1080

Temàtiques: Igualtat, perspectiva de gènere, contra les violències de qualsevol tipus, drets de les persones amb discapacitat, drets de la infància i adolescència i drets humans.

Temàtiques: Segell 9R’s, sostenibilitat, compra i consum sostenibles i medi ambient.

Temàtiques: Igualtat, perspectiva de gènere, contra les violències de qualsevol tipus, drets de les persones amb discapacitat, drets de la infància i adolescència i drets humans.

Temàtiques: Diversitat i no discriminació.

Vols dur a terme un projecte de RSC a la teva organització o empresa?

Oferim assessorament i acompanyament en el disseny i implementació de projectes de Responsabilitat Social Corporativa. Oferim col·laboració organitzativa per treballar cap a una economia global sostenible.