Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres

Qui som

Plataforma Educativa

Plataforma Educativa és una iniciativa d’economia social que des de 1994 aporta la seva experiència en l’àmbit de l’acció social. Agrupa diferents organitzacions d’iniciativa social sense ànim de lucre que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb menys recursos i/o en situació de risc.

Ofereix suport a les entitats que en formen part, treballant conjuntament amb elles per ajudar a generar noves oportunitats a través del reconeixement de les persones que atenen.

Plataforma en xifres

0

Organitzacions d'economia social

+ 0

Persones ateses

+ 0

Professionals

+ 0

Serveis

+ 0

Milions d'€

Presència Territorial

Organigrama

Direcció Estratègica

Jordi_Pascual_DG
Direcció General
Jordi Pascual i Pelach

Grau en Educació Social (UdG) i Educador Especialitzat. Programa de Direcció d’Empreses Cooperatives i Entitats del Tercer Sector Social (ESADE), Facilitador de la Creativitat i la Innovació.

Al llarg de la trajectòria professional, ha participat en la creació i direcció de diverses organitzacions de primer i segon nivell, ha format part de diversos patronats del Tercer Sector Social de Catalunya.

Més info
Ricard Calvo
Sots direcció general i de persones
Ricard Calvo Pla

Llicenciat en Psicologia per la UAB (1993). Màster en Coaching i lideratge (EADA). Postgrau en gestió pública i gestió d’ONG’s (ESADE). Màster en teràpia familiar (UAB).

La seva trajectòria professional ha estat vinculada des dels seus inicis al Tercer Sector. Ha tingut responsabilitats tant en l’administració pública com en sector associatiu en gestió de serveis socials i lideratge d’equips.

Més info
Pilar Bosch
Direcció financera, administració i laboral
Pilar Bosch Bech

Tècnica superior en administració i finances. La seva trajectòria professional ha estat lligada a l’administració d’empreses en diferents sectors empresarials i desenvolupant diferents càrrecs de direcció.

Des de l’any 2000 i fins a l’actualitat al capdavant de la direcció financera i administració de Plataforma Educativa. Des del 2017 compatibilitza aquesta activitat amb l’exercici d’un càrrec públic.

Més info

Història

Plataforma Educativa té els seus orígens en la voluntat de Fundació Plataforma Educativa de crear i generar sinergies entre diferents entitats amb la finalitat de sumar esforços, diversificant les activitats i optimitzant els recursos.

Els fins de Plataforma Educativa representen un fons realment ampli i complex d’intencions, actuacions, aliances i pedagogies amb les quals treballem per materialitzar uns programes i uns serveis que donin resposta a les necessitats històriques i emergents de les persones més vulnerables.

A través d’aliances amb altres entitats, Plataforma Educativa treballa per continuar donant una resposta integral a persones de col·lectius de més vulnerabilitat.

1994
Plataforma Educativa
1994
2001
Fundació Astres
2001
2003
Fundació Infància i Família
2003
2006
Fundació Resilis
2006
2007
Eina Activa
2007
2007
Fundació Utopia
2007
2007
Fundació Gentis
2007
2012
Idària Cooperativa
2012
2015
Acciona’t
2015
2020
Fundació 7As3
2020
2021
Fundació Acció Social Infància (FASI)
2021

Calidoscopi d'afectes