Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres

Voluntariat

El voluntariat és qui per elecció pròpia dedica una part del seu temps a l’acció solidària, altruista, sense rebre remuneració a canvi. Plataforma Educativa vehicula tota la seva acció de voluntariat a través de l’associació Acciona’t.

Acciona’t neix per donar nom a totes aquelles persones (ciutadanes, voluntàries, treballadores) que desinteressadament dediquen el seu temps lliure a iniciatives i projectes socials de voluntariat dins d’alguna de les entitats de Plataforma Educativa.

Acciona’t funciona gràcies a les sinergies que generen les entitats de Plataforma Educativa, i donar així resposta a les necessitats concretes de cada organització en relació amb les persones voluntàries.

El voluntariat és un valor afegit per les entitats que constitueixen Plataforma Educativa, aporta un punt de contacte amb la societat, amb l’entorn directe dels serveis i amb les xarxes socials dels barris, municipis o ciutats. Facilita el retorn a la societat de la tasca que fem actuant com a agents de comunicació, difusió i reconeixement de la tasca professional que els projectes i serveis desenvolupen.

Com la resta de perfils propis dins l’organització, el voluntariat té dret a conèixer i formar part dels òrgans de participació així com dels espais on es comparteixen informacions fora de l’àmbit tècnic o estrictament professional.

Com a persona voluntària, el teu paper és viure de prop i sentir-se partícip dels petits i grans èxits aconseguits per les persones ateses. Totes les activitats aporten un gra de sorra a la millora de la qualitat de vida de les persones i la defensa dels seus drets. Des d’Acciona’t et podem oferir un ampli catàleg d’accions de voluntariat que ajuden al desenvolupament de l’acció social en una ciutat o municipi on l’entitat porta a terme els seus projectes.
Si tens 16 anys o més, envia’ns un correu perquè et puguem explicar tots els detalls de l’entitat i el voluntariat sense cap compromís. Si finalment vols formar part de l’acció social que desenvolupem, ens reunirem en privat per trobar el voluntariat que s’ajusti millor a les teves expectatives i disponibilitat i a les necessitats dels programes de l’entitat. Enviar mail a accionat@accionat.org