Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Novetats

Plataforma Educativa, nominada al XIII Premi Europeu de la Prevenció de Residus

Plataforma Educativa és una de les cinc candidatures nominades per l’Agència de Residus de Catalunya per a la XIII edició del Premi Europeu de la Prevenció de Residus. Un guardó que es donarà a conèixer en una cerimònia a finals de maig a Brussel·les. Les altres candidatures escollides són les de l’Ajuntament de Badalona, l’Escola Sant Roc de Bossòst, la Mútua de Terrassa i el Col·legi Sant Josep de Navàs.

En concret, Plataforma Educativa, i les entitats que en formen part, ha promogut la campanya @mbientalMents, de sensibilització sobre aspectes ambientals, entre els quals subratlla la lluita contra el malbaratament alimentari. Hi ha destacat la difusió a través de les seves xarxes i la creació i recopilació de diferents materials comunicatius. Descobreix-la aquí. 

El Premi Europeu de la Prevenció de Residus vol distingir aquelles iniciatives realitzades en el marc de la XIII Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que en aquesta passada edició es va dur a terme en 38 regions i durant la qual es van organitzar 12.489 activitats arreu d’Europa.

Les accions implantades durant l’EWWR es regeixen per les 3 R: reduir els residus, reutilitzar els productes, reciclar els materials. Les 3 R representen les opcions que caldria tenir en compte en primer lloc a l’hora d’idear una estratègia de gestió de residus.