Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
General

Incuba Dones Barcelona, última sessió carregada d’aprenentatge!

Sota el títol “El meu cos: La meva primera empresa” Pablo Paz va impartir una xerrada sobre salut i alimentació a les participants d’Incuba Dones


Aquest 29 de gener, en Pablo (odontòleg de formació) ha estat la persona voluntària que s’ha incorporat al projecte incuba enguany. I en què s’ha concretat la seva primera aportació com a voluntari? Doncs en compartir allò que sap: ha ofert una xerrada sobre salut a les participants del projecte.

En Pablo és guatemaltec d’origen i va venir a Barcelona a especialitzar-se  en oncologia a la UAB. Tenia la inquietud d’ajudar la gent, de regalar el seu temps i els seus coneixements desinteressadament i així és com va neixer la llavor de poder contrubuir de manera esporàdica impartint formacions com les d’aquest gener.

La xerrada, titulada “El meu cos la meva empresa” versava al voltant de com l’alimentació incideix directament en la nostra salut i en el nostre estat d’ànim.  “Em vaig sentir molt feliç de poder compartir els meus coneixements ahir, amb les participants d’Incuba i estic molt satisfet de la feina que vam poder fer plegats”

A més, aquesta xerrada va estrenar l’ús d’una pantalla digital, motivant a les participants a preparar material per la presentació de final de curs (2021). La Lilian Canté, responsable del projecte, ens explica que  la darrera sessió INCUBA “ha sigut una mostra del treball de la comunitat d’aprenentatge on van fer èmfasi en la creació de vincles que ajudaran en el creixement de la idea de negoci i la reformulació del pla vital, trobant suport en l’aportació de la resta del grup per l’enfortiment emocional i de la seva proposta”.

“Em vaig sentir molt feliç de poder compartir els meus coneixements ahir, amb les participants d’Incuba i estic molt satisfet de la feina que vam poder fer plegats”

Gràcies, Pablo, pel teu temps i expertesa! ens anotem tots els teus consells per a millorar la nostra qualitat de vida.

I gràcies a les participants del projecte que, aquests dies estan fent tutories personalitzades per poder donar continuitat a tot allò après en aquesta iniciativa.

Pablo Paz impartint la xerrada durant l’última sessió del projecte Incuba