Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Fundació Resilis - Plataforma Educativa - Sapere Aude

Sapere Aude ja prepara la seva 7a edició

Aquest proper mes de setembre, i amb l’inici del curs escolar, arriba una nova edició del Sapere Aude, la setena, un projecte de mentoria social que neix i treballa per oferir suport per a la millora del rendiment escolar i pel benestar personal i emocional de joves en acolliment residencial i/o en processos d’emancipació d’entre 12 i 22 anys a les demarcacions de Girona i Terres de l’Ebre.

En les edicions anteriors hem pogut gaudir de tàndems de persones, mentora i jove mentorada, que durant tot el curs escolar, dues hores a la setmana, es troben per donar-se suport, en els seus itineraris formatius i personals, han pogut compartir estones, vivències i l’experiència d’enriquir-se mútuament.

Així que si vols formar-ne part o coneixes una persona empàtica, dinàmica, solidària i compromesa; i disposes de temps que vols dedicar a altres persones, la mentoria social és una iniciativa que va amb tu.

Sumar-t’hi és ben fàcil:

  1. Entra a la web http://socmentor.resilis.org
  2. Clica el botó i omple el formulari d’inscripció, 
    • Si vols ser mentor@ a la província de Girona: clica aquí
    • Si vols ser mentor@ a les Terres de l’Ebre: clica aquí
  3. Quan rebem la teva inscripció, ens posarem en contacte amb tu per concertar una entrevista explicar-te tot el que necessitis saber del projecte, les teves expectatives i valorar el teu perfil;
  4. Després de la trobada, si vols, pots i encaixes, formaràs part de la borsa de persones

Estàs a punt per aquesta aventura?

Si no fas mentoria, no passa res. Si fas mentoria, passen moltes coses…!

Articles relacionats