Plataforma Educativa
Treballa amb nosaltres
Plataforma Educativa - Premis d'Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras

Últims dies per presentar candidatura a la 12a edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras

Queden molt pocs dies perquè pugueu presentar candidatura a la 12a edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras. 

Els premis, que organitza anualment Plataforma Educativa, neixen amb la voluntat de reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que des de l’acció social, contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen i treballen a Catalunya.

Podeu presentar la candidatura en 2 categories:

  • Innovació Social: oberta a tothom, està dirigida a totes aquelles persones que hagin ideat una acció de desenvolupament social, a través d’un canvi original/nou en la prestació d’un servei o en la producció d’un bé que aconsegueix millorar una o més situacions de pobresa, marginalitat, discriminació, exclusió o risc social i que té potencial de ser replicable o reproduïble.
  • Emprenedoria Social: reconeix accions i/o iniciatives d’organitzacions socials o persones, que des de l’acció social s’hagin desenvolupat i mantingut en el temps per millorar la vida de les persones i la societat. Les candidatures a aquesta categoria es presentaran a través d’un procés participatiu entre les persones treballadores de les entitats del Grup Plataforma Educativa.

En el següent enllaç us deixem les bases dels premis perquè presenteu la candidatura: https://premisacciosocial.plataformaeducativa.org/bases-premis/

El termini de presentació serà fins al dijous 28 de març a les 23:59h. Les propostes guanyadores es faran públiques a l’acte d’entrega de premis que se celebrarà el 23 d’abril en modalitat presencial i online i del que us anirem informant a mesura que s’acosti la data.

Articles relacionats